Så sparar du och familjen pengar i vardagen

Som barnfamilj har man många utgifter och letar efter sätt att spara pengar. Mat ska inhandlas, blöjor ska handlas och kläder införskaffas. Förutom de klassiska tipsen att låta barnen ärva leksaker och kläder finns det också mycket man kan göra i sin vardag. Man brukar ju säga ”många bäckar små” och det stämmer verkligen när det handlar om att spara på utgifter i vardagen. Det kan vara en bra idé att börja se över sina nuvarande utgifterr och se vad man kan dra ner på. Kanske blir det lite för mycket take-away kaffe på väg till jobbet eller luncher ute? Det är väldigt lockande men inte det billigaste alternativet. I övrigt kan man också leta efter rabatter och utnyttja olika erbjudanden.

Gå med i klubben Familydeal.se

För en familj är det alltid välkommet med rabattkoder och erbjudanden och vad passar då bättre än att gå med i en klubb där du får regelbundna sådana. Hos Familydeal hittar du erbjudanden på allt från bredband till matkassar. Det är helt gratis att bli medlem och deras erbjudanden anpassas efter dig som har barn upp till 18 år. Du kommer få ett mejl varje vecka med de senaste rabatterna så du själv slipper hålla reda på det. Sedan är det bara att välja de erbjudanden som du är intresserad av. Var noga med att läsa villkoren när du vill utnyttja en kod så du är på det klara med vad som gäller.

Byt till tygblöjor

Alla som har barn vet vilken stor utgift det är med blöjor varje månad, speciellt om man har flera barn ganska tätt ihop. Att byta till tygblöjor är inte bara bra för din plånbok utan även för klimatet. Dessa är hållbara och räcker i cirka 4 år om de sköts på rätt sätt. Du tvättar dem bara i maskin enligt instruktioner.

Samma råd kan ges till dig som köper barnmat på burk. Genom att göra din egen barnmat sparar du pengar och har full koll på vad ditt barn får i sig. Det finns anpassade matberedare där du enkelt kan mixa frukt och grönsaker till ditt barn.

Leave a Reply

mts_best