Roliga ryggsäckar för skola och dagis

Den första egna väskan, den är något alldeles speciellt. Du kanske själv kommer ihåg hur det var att varsamt packa ned alla dina viktigaste tillhörigheter i en alldeles ny, fin ryggsäck? Nu vill du ju så klart att ditt barn också ska få känna den känslan, därför är det dags att leta ryggsäck.

Det är mycket som finns att tänka på när det gäller ryggsäckar till barn. Den ska vara säker samt sitta bra och ergonomiskt samtidigt som barnet också ska gilla den. Ett hett tips är att utforska utbudet av Minecraft ryggsäckar eftersom det är ett spel de flesta barn känner till och gillar. För det är ju så, en ryggsäck med ett roligt motiv går alltid hem.

Så ska ryggsäcken sitta

För att en ryggsäck ska vara bra måste den vara bekväm att bära. Du som vuxen är vid det här laget kanske nästan trött på allt tjat vad gäller ergonomiska hemmakontor under corona. Det är dock viktigt att komma ihåg att även ditt barn är i behov av ergonomi. Det kanske till och med är extra viktigt för en liten och växande kropp. En ryggsäck ska varken hänga ned mot rumpan eller sitta för hårt. Det enklaste sättet att justera ryggsäcken på ditt barn är att lägga någon form av packning i den och sätta den på barnet. När ryggsäcken sitter på kan du börja justera remmarna. Var noga med att inte spänna för hårt eftersom remmarna då kan trycka mot barnets bröstkorg, något som ger en obehaglig känsla. Det är också viktigt att inte packa ett barns ryggsäck för tungt eftersom den lilla kroppen inte är utvecklad nog för att bära några tyngre bördor.

Ryggsäckar med favoritfigurer

Du som vuxen kanske tycker att en ryggsäck är snyggast när den är enfärgad och klassisk? Problemet är bara att få barn håller med. Har du ett barn som gillar Minecraft? Då är det en bra idé att investera i en ryggsäck med motiv från spelet. Du hittar många snygga modeller hos Gameloot. Minecraft är dessutom ett fint spel utan för mycket våld och otäckheter. Visste du att det till och med har ordnats stödgalor i spelet? Det kan vara skönt att som förälder veta det.

Poängen med att köpa en ryggsäck som ditt barn faktiskt gillar är att den kommer att bli använd. Hur mycket du än önskar att ditt barn ville bära den där klassiska läderryggsäcken så kommer det nog tyvärr inte att hända. Att investera i saker som verkligen blir använda är alltid det bästa valet, både för dig själv, plånboken och för miljön.

Packa med matchande innehåll

När du ändå är inne på Gameloot borde du också titta på deras kontorsdel. Där hittar du till exempel pennskrin, pennor och block med favoritfigurerna. Överraska ditt barn och packa ryggsäcken med häftiga tillbehör. Läxan kommer garanterat att bli lite roligare att göra med en Harry Potter-penna eller ett block med Spindelmannen.

Leave a Reply

mts_best