Sälj dina smycken och få pengar till barnen

Ibland kan plånboken vara lite för tom. Om du har barn känns det riktigt jobbigt. Ett snabbt sätt att omgående få mer pengar är genom att sälja guld och diamanter. Dina smycken kan vara värda en förmögenhet, utan att du vet om det.

Sälj guld och tjäna pengar

Du behöver mer pengar till dina barn. För att få vardagslivet att gå ihop eller för att ni ska kunna göra något extra roligt. Som åka på en lyxigare semester, köpa cykel eller en bättre bil. Då kan du sälja guld: ringar, örhängen, guld i tänderna, slipsnålar och broscher. Har du en ring med en pytteliten diamant kan den vara värd jättemycket. Kolla igenom ditt hem och se vad du har och som du inte använder. Tänk på att det finns smycken och smycken: släktklenoderna behåller du och ger till dina barn en dag. Guldlänken från en före detta partner kan du lugnt sälja. Helt onödigt att ha tusenlappar som bara ligger. För att sälja guld går du in på Diamantbrev som är ett etablerat gulduppköpningsföretag. De har tusentals nöjda kunder och du kan vara säker på att få bra betalt. De skickar hem ett försäkrat brev till dig. När de sedan fått dina smycken eller guldsaker sätter de omgående in pengarna på ditt konto. Du kan räkna med att få betalt inom 24 timmar.

Roliga saker att köpa till barnen

När du har pengarna på kontot är det smart att inte bränna dem på pizza och bio. Då har många hundralappar bara flugit iväg. Istället bör du tänka igenom vad dina barn verkligen behöver och vad som kan vara roligt. Gärna saker som ni har nytta av som familj. Som stärker gemenskapen. En både rolig och praktisk sak är en cykel. Har inte alla barnen en varsin cykel eller är det någon som vuxit ifrån sin hoj? Beroende på ekonomi väljer du om du ska köpa nytt eller begagnat. Genom att köpa begagnat sparar du både på jordens resurser och kan köpa fler saker.

Om ni har trädgård eller en stuga med tomtplätt kan ni köpa en pool. Egen pool är perfekt om dina barn älskar att bada, men du inte har tid eller lust att sitta på stranden hela tiden. Det finns uppblåsbara pooler som barnen kommer att älska. Naturligtvis måste du alltid hålla ett öga på dem. Men det är så mycket enklare att sitta en halvtimme vid poolen hemmavid när barnen vill plaska, än att bege er till en strand varje gång.

En studsmatta kan nästan ses som en svensk sommarklassiker. Barnen har roligt och stärker både muskler och motorik. Glöm inte att köpa till ett studsmatteskydd så att de inte gör illa sig om de skulle råka hoppa för nära kanten.

Leave a Reply

mts_best