FÖRBEREDELSER INFÖR BÄSTA BARNKALASET

Ditt barn fyller snart år, och det börjar bli dags att förbereda inför barnkalaset. Att fylla år – att bli ett helt år äldre – är något av det största i barnens liv, och såklart vill man som förälder fira detta på allra bästa sätt.

Något av det första som behöver göras är att planera inbjudningarna och skicka iväg inbjudningskorten. För att spara tid och ändå få till vackra och inspirerande kort kan man ta hjälp av Invajt; en app som hjälper dig få koll på precis varje steg i inbjudningsprocessen. Du skapar personliga kort med hjälp av en mall. De skickas smidigt iväg och all information om vilka som kommer, inte kommer och eventuella allergier samlas på ett och samma ställe.

Det är inte alltid lätt att klura ut det bästa barnkalaset, men ett säkert kort är att låta ditt barn vara med i planeringen om hen är tillräckligt gammal. Då är chanserna stora att kalaset blir precis så bra som både ni föräldrar samt ert barn vill att det ska vara. Är budgeten lite tajt så har vi tips för hur du fixar ett billigt barnkalas, och vi har även fler tankar och tips kring hur du kan fixa roliga barnfester.

Med tanke på hur det ser ut just nu med olika restriktioner i samhället, så kan det bli bekymmer med att få till barnkalaset precis som man vill ha det, men det finns trots allt finurliga tips på hur man firar sitt barn även i coronatider.

Sedan är det ju det här med städning och att få i ordning hushållet både före och efter barnkalaset. Leksaker ligger huller om buller och det är ofta lätt att stuva in allt i en garderob eller första bästa halvtomma låda eller korg. För att slippa trilla över både det ena och det andra är det viktigt att få ordning på leksakerna och hitta bra förvaring.

Leave a Reply

mts_best